loading...

vineri, 3 martie 2017

Nu vrem sa vă alarmăm, dar iată ce ne paște! America ar vrea să lanseze un atac nuclear în Rusia. Conducători militarii din SUA spun că războiul dintre state este „aproape garantat”

D atorită tensiunilor din Siria, Rusia a început, potrivit gazetei The Mirror, să își pregătească cetățenii în eventualitatea unui război nuclear cu SUA. Media din Rusia a afirmat că America ar vrea să lanseze un atac nuclear în Rusia din cauza implicării acesteia în conflictul sirian.


Dacă SUA începe lupta împotriva Rusiei sau a Chinei, cel de-al Treilea Război Mondial va fi rapid şi violent. Nimeni nu vrea să se gândească la acest scenariu: ce s-ar întâmpla dacă Statele Unite ale Americii ar declara război Rusiei sau Chinei? Sau viceversa? Cel mai rău este că poate deveni realitate dacă tensiunile dintre aceste state continuă să crească.

Conducători militari din Statele Unite spun că războiul dintre state este „aproape garantat” la un moment dat în viitor, dar va fi foarte rapid, relatează cotidianul britanic

vezi continuarea AICI
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu